Vinn et eksemplar av boka – 4. advent

Vi synes selv at 2. utgaven av boka «Datasikkerhet – ikke bli svindlerens neste offer» er perfekt som julegave. Derfor har vi holdt av fire eksemplarer som vi tenker å gi bort gjennom konkurranser som publiseres hver søndag i advent.

Gjennom hele adventstiden kan du vinne en utgave av boka på bokas Facebook-side. Tredje av fire separate konkurranser kan du besvare frem til og med lørdag 18/12. Du finner Facebook-posten der du kan legge igjen svaret her: https://www.facebook.com/datasikkerhetsboka/posts/3090806291240126


Nytt i andreutgaven av boka er et eget kapittel om nettvett med en rekke råd og tips til hvordan du kan bli litt tryggere i din aktivitet på nett. Hva er ditt beste nettvettråd?
(alle svar med et nettvettråd er med i trekningen)

Husk å kommentere på originalinnlegget, ikke evt. delinger.  Det kan være lurt å skrive noe mer enn bare selve svaret, for å unngå at Facebook tror det er spam. Du kan alternativt sende oss svaret i en melding.

Du kan svare frem til lørdagen etter konkurransen er publisert, og vinnere trekkes påfølgende uke blant de som har svart rett. Vinnerne kunngjøres i FB-innlegget.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image