Vinn et eksemplar av boka – 3. advent

Vi synes selv at 2. utgaven av boka «Datasikkerhet – ikke bli svindlerens neste offer» er perfekt som julegave. Derfor har vi holdt av fire eksemplarer som vi tenker å gi bort gjennom konkurranser som publiseres hver søndag i advent.

Gjennom hele adventstiden kan du vinne en utgave av boka på bokas Facebook-side. Tredje av fire separate konkurranser kan du besvare frem til og med lørdag 18/12. Du finner Facebook-posten der du kan legge igjen svaret her: https://www.facebook.com/datasikkerhetsboka/posts/3085474671773288

Hvilket kapittel i boka synes du virker mest interessant å lese?

Tips: Du finner informasjon om kapitlene på datasikkerhetsboka.no om du trykker på “innholdsfortegnelse”

(Alle svar som er et faktisk kapittel er med i trekningen)

Husk å kommentere på originalinnlegget, ikke evt. delinger.  Det kan være lurt å skrive noe mer enn bare selve svaret, for å unngå at Facebook tror det er spam. Du kan alternativt sende oss svaret i en melding.

Du kan svare frem til lørdagen etter konkurransen er publisert, og vinnere trekkes påfølgende uke blant de som har svart rett. Vinnerne kunngjøres i FB-innlegget.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image