Vinn et eksemplar av boka – 2. advent

Vi synes selv at 2. utgaven av boka «Datasikkerhet – ikke bli svindlerens neste offer» er perfekt som julegave. Derfor har vi holdt av fire eksemplarer som vi tenker å gi bort gjennom konkurranser som publiseres hver søndag i advent.

Gjennom hele adventstiden kan du vinne en utgave av boka på bokas Facebook-side. Andre av fire separate konkurranser kan du besvare frem til og med lørdag 11/12. Du finner Facebook-posten der du kan legge igjen svaret her: https://www.facebook.com/datasikkerhetsboka/posts/3080656278921794

Spørsmål: Nytt i andreutgaven av boka er et eget kapittel om barn og unges datasikkerhet. Hva heter NorSIS sin tjeneste som kan hjelpe de som har fått bilder og personlig informasjon på avveie?

Husk å kommentere på originalinnlegget, ikke evt. delinger.  Det kan være lurt å skrive noe mer enn bare selve svaret, for å unngå at Facebook tror det er spam. Du kan alternativt sende oss svaret i en melding.

Du kan svare frem til lørdagen etter konkurransen er publisert, og vinnere trekkes påfølgende uke blant de som har svart rett. Vinnerne kunngjøres i FB-innlegget.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image