Velkommen til sikkerhetsbloggen!

Denne bloggen vil beskrive farer og svindler du som vanlig bruker kan bli utsatt for. Vårt mål er å hjelpe til å opplyse folk om hvordand e kan gkjenne igjen svindler, og selv unngå å bli et offer.

Bloggen er et tileggsprodukt til boka Datasikkerhet – ikke bli svindlerens neste offer, som ble utgitt på Gyldendal i november 2015.

datasikkerhet

Du finner mer informasjon om boka på http://www.datasikkerhetsboka.no

 

You may also like...

2 Responses

  1. Koyi says:

    Da jeg leste innføring i datakommunikasjon 2. utgave tenkte jeg at boken var en av det beste norske bok innen IT. Men etter at jeg lest en del av den nye IT boka “Datasikkerhet – ikke bli svindlerens neste offer”, tenkte jeg med en gang den er strålende bok, skrivet på veldig enkelt måte. Man er ikke behov for å ha dypere IT kunnskap for å forstå tekstene. Selv om kan jeg ikke flytende norsk, men språket er så enkelt at jeg forstå neste 90% av tekstene.

    Jeg anbefaler denne boka dersom du ønsker ikke å bli svindlet eller haket. Den boka inneholder så mye gode eksempler at hvordan kan man bli lurt på få minutter.

    Det er en bra bok for vanlige bruker og studenter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image