cover

Datasikkerhet

Ikke bli svindlerens neste offer

og

ISBN: 978-82-05-48026-1

julegave

Julegavetips

Boken «Datasikkerhet – ikke bli svindlerens neste offer» er ypperlig egnet som en julegave.

Boken er skrevet for å hjelpe den vanlige bruker ved å fortelle om farer som han/hun kan møte i det daglige og hvordan han/hun kan unngå å bli fanget i de mange fellene som svindlere legger for oss.

Boken passer for mange kundegrupper. For eksempel kan det være en ypperlig gave til en datainteressert sønn eller datter, en mulig «ekstragave» til far eller mor til jul, eller en gave til en venn. Noen synes også det er spennende å få vite mer om hvordan en hacker tenker. Stadig flere kjenner noen som har blitt svindlet, og vil derfor kunne tenke på å kjøpe denne boken som en gave til vedkommende. Den kan også være en gave litt utenom det vanlige til den som har alt.

Boken er ikke teknisk krevende å lese. Den omhandler sikkerhet for vanlige datamaskiner, men også for mobiltelefoner og nettbrett. Den omhandler sikkerhet knyttet e-post og sosiale medier. Boken er skrevet slik at det ikke skal være nødvendig å lese den fra perm til perm, men mulig å lese litt her og der ut fra hva leseren er mest interessert i å synes er spennende.

Det vil også være interessant for bedrifter å kjøpe inn denne boken som en julegave til bedriftens ansatte, siden dette på en relativt billig måte vil kunne forebygge potensielt store tap for bedriften.

For mer informasjon om boken, se her: http://www.datasikkerhetsboka.no/

Kjøp boka her:

ark.no norli.no gyldendal.no cdon.no adlibris.no

Du kan også bestille boka med gratis frakt direkte fra Gyldendal ved å sende en SMS med kodeord Datasikkerhet til 2030. Boka blir da tilsendt med faktura.